Nicolas Otamendi lämnar Manchester City för Real Madrid?

Nicolas Otamendi lämnar Manchester City för Real Madrid?

Har inte visat sin fulla potential i Manchester City

Manchester Citys mittback Nicolas Otamendi sägs trivas bra i klubben men rykten om en eventuell flytt till Real Madrid är ingenting som hans agent väljer att tysta ner, utan håller en flytt till La Liga öppet.

Nicolas Otamendi är mittback i Manchester City och har varit mer eller mindre ordinarie i truppen under hela säsongen, men har svårt med att prestera jämna resultat och har en matchform som går väldigt upp och ner. Detta har resulterat i att han inte betraktas som den viktigaste spelaren i Pep Guardiolas trupp, som inte har tagit ut spelaren till vissa matcher och den spanske tränaren söker ständigt efter nya försvarare, vilket dock inte innebär att han är beredd att stryka Otamendi från lönelistan.

Ryktena har därför florerat kring Otamendis framtid och det ryktas om att både Real Madrid och Barcelona skall vara intresserade av mittbacken, detta skriver den spanska tidningen Marca. Och det är rykten som Otamendis agent Martin Sendoa väljer att inte neka till.

– Nico är nöjd i Manchester City. Men vem skulle inte vilja spela i Real Madrid? Det är världens största klubb, sade Sendoa via Marca.

– Jorge Mendes är manager för Otamendi i Europa. Barcelona har också följt honom sedan han var i Valencia, avslutade agenten.

Det är den internationellt erkände agenten Jorge Mendes som representerar Otamendi i Europa och superagenten har starka kontakter till de allra största klubbarna runt om i Europa.

Manchester City välkomnar AS Monaco i kvällens heta Champions League-möte mellan de båda toppklubbarna.

TIPS: Se City vs Monaco gratis => + 200 kr i gratisspel hos betsafe =>, 6,00 i odds på Man City hos betfair samt 50 kr försäkrat livespel hos Unibet =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply