bet365

Efter otäcka skadan på Aleix Vidal – Barcelona kan ersätta med Martin Caceres

Förre Juventus-stjärnan Martin Caceres kan ersätta Aleix Vidal i Barcelona

Det var under lördagens match mot Alaves som FC Barcelonas försvarsstjärna, Aleix Vidal, skadade sig allvarligt och bröt foten. Nu har Barcelona börjat leta en ersättare, vilket kan bli Martin Caceres som just nu är kontraktslös. 

Barcelona gick mot en komfortabel seger i spanska La Liga när den blivande motståndaren i Copa del Rey, Alaves, kördes över fullkomligt med klara 6-0. Men det var inte bilderna på de firande superstjärnorna som etsade sig fast på näthinnan, utan den när högerbacken i Barcelona, Aleix Vidal, bröt foten.

Otäcka bilder kablades ut till TV-tittarna medan chockade med -och motspelare såg på. Foten var helt ut led och Vidal beräknas vara tillbaka tidigast efter sommaren.

Behöver en ersättare snabbt – kan skriva på imorgon

Den katalanska storklubben går nu in i en viktig period där de ska möta Paris Saint-German i åttondelsfinalen av Champions League, och nu behöver man få in en ersättare till laget så snabbt som möjligt.

Enligt de båda tidningarna från Spanien, Marca och Mundo Deportivo, jagar Barcelona nu den gamle Juventus-stjärnan Martin Caceres. Försvararen har god erfarenhet av toppfotboll och har tidigare spelat i Sevilla, men även en säsong i Barcelona innan Juventus köpte upp honom. Rent tekniskt sett kan han skriva på för La Liga-jätten redan imorgon, då han står utan kontrakt efter att 29-åringen brutit med Serie A-giganten i januari.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply