Kim Källström hyllades av DIF-fansen

Källström hyllades av Djurgårdens fans – och hyllade tillbaka

Djurgårdsfansens hyllningar till den hemkomne Kim Källström ville aldrig ta slut då över 8000 supportrar tagit sig till Tele 2 arena för att hylla mittfältaren.

Övergången att Kim Källström skrivit på för DIF slogs ner som en bomb i svensk fotboll. Nu var det dags att hylla den hemkomne djurgårdaren, och då anslöt sig tusentals fans till DIF:s hemmamatch mot norska Vålerenga.

– Det här var lite överväldigande. Det var ett otroligt mottagande, både i går (fans hade letat sig till flygplatsen när han landade) och i dag. Det känns som jag vinkat och vinkat, nu vill jag börja träna, springa och spela, säger Källström till Cmore.

Närmar sig debut?

Snart får fansen förhoppningsvis sen Kim på planen också.

– Så fort som möjligt. Det har varit lite struligt i två veckor, där jag inte tränat supermycket. I morgon drar vi igång det igen. Jag får snacka med Özcan (Melkemichel) och resten av tränarstaben om det här. Jag är sugen på att spela fotboll igen, säger Kim som dock måste hylla DIF-fansen igen.

– Det här är en av mina absolut finaste stunder som fotbollsspelare, jag är lite tagen. Jag visste väl att det skulle bli en viss uppståndelse men det här blev mer än vad jag någonsin kunnat drömma om. Jag känner en stolthet över att folk uppskattar en, men nu gäller det att börja leverera.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply