Barcelona kan sälja Aleix Vidal till Swansea

Barcelona kan sälja Aleix Vidal till Swansea

Swanea kan fynda från Barcelona i januari

Aleix Vidal får inte mycket speltid i Barcelona och han kan tvingas bort från klubben i vinter. En intresserad klubb är Swansea som vill göra allt för att klara nytt kontrakt i Premier League.

När Dani Alves i somras beslutade sig för att att lämna Barcelona, efter åtta säsonger i den katalanska storklubben, tvingades man leta efter en ny högerback. Lotten föll på den landslagsmeriterade försvararen Aleix Vidal, som dock redan värvades in under vintern, och hade gjort en lysande säsong i Andalusien med sitt Sevilla.

Men bara ett år efter att ytterbacken anslutit sig till klubben kan han nu komma att lämna. Det efter att det skapats en stor spricka mellan honom och tränaren Luis Enrique, något som vi rapporterade för en månad sedan. Därför kan Vidal försvinna till Swansea i januari.

Även eftertraktad i Italien

Enligt Mundo Deportivo har Barcelona mottagit ett bud från Swansea på Aleix Vidal. Man lär släppa spanjoren till ett hyfsat pris med tanke på sprickan med Luis Enrique. Bob Bradley vill också sätta sin personliga prägel på sitt Swansea som går tungt just nu.

Tidigare har både Juventus, Milan och Sevilla visat intresse för högerbacken som även kan spela längre upp i banan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply