Uppgifter: Joao Felix på plats i Madrid för att skriva på

Uppgifter: Joao Felix på plats i Madrid för att skriva på

Atlético Madrid värvar Joao Felix

Enligt portugisisk press ska en flytt för supertalangen Joao Felix vara så gott som klar. Spelaren ska även befinna sig i den spanska huvudstadsklubben i väntan på att det hela blir officiellt.

Affären som ska ta Joao Felix från Benfica till Atlético Madrid är inne på sitt slutskede. Anfallaren är den utvalde för att stå för målen i den spanska huvudstadsklubben nästkommande säsong. Spelaren har tidigare kopplats ihop med Manchester United, Liverpool och Manchester City men tillslut ska alltså Atlético Madrid vara den klubb som vunnit kampen om spelarens underskrift.

Det är portugisisk press som skriver att spelaren är på plats i Madrid i väntan på att en affär ska bli klar. Detta efter ett möte mellan samtliga parter under den gångna veckan. Det är tidningen Record som skriver att en flytt till Atlético Madrid är så gott som klar men att det finns en plan B. Skulle Atlético Madrid inte komma överens med Benfica om en affär kommer Felix istället att flytta till de brittiska öarna för att skriva på för Manchester City.

Både Atlético Madrid och Manchester City har erbjudit spelaren ett femårskontrakt med sex miljoner euro per säsong. Engelsmännen ska även ha erbjudit Benfica att låna in spelaren den kommande säsongen, något som Atlético inte kan erbjuda.

En affär kommer enligt Record att bli värd 120 miljoner euro som även är spelarens utköpsklausul.

Atlético Madrid förväntas göra flera värvningar i sommar. Detta för att ersätta Antoine Griezmann som lämnar klubben efter fem säsong i den rödvita tröjan.

SE ÄVEN: Jan Oblak tveksam till Atlético – kan lämna i sommar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply