Paul Pogba insisterar – vill lämna United i sommar

Paul Pogba insisterar - vill lämna United i sommar

Pogba vill lämna Manchester United

Fransmannen som under en längre tid kopplats ihop med en flytt till Real Madrid sägs nu insistera om en flytt till den spanska huvudstadsklubben.

Paul Pogba vill inte stanna i Manchester United den kommande säsongen. Fransmannen har under de två senaste åren kopplats ihop med en flytt till Real Madrid och enligt uppgifter ska den spanska storklubben vara den enda klubb som tilltalar spelaren i detta nu. Även Juventus har varit och knackat på dörren för en återkomst på Allianz Stadium för Pogba men mittfältaren har klart för sig var han vill spela, i Real Madrid.

Nu skriver spansk press att Pogba pushar för att få till en övergången i sommar. Det är tidningen Diario MARCA som skriver att Pogba vill tränas av sin landsman Zinedine Zidane och att superstjärnan kommer göra allt som krävs för en flytt till Estadio Santiago Bernabéu i sommar. Manchester United ska dock inte vara speciellt intresserade av att låta Pogba lämna Old Trafford.

SE ÄVEN: Evra förväntar sig att Pogba lämnar i sommar

En affär kommer att bli svår, men inte omöjlig menar tidningen. Prislappen för Paul Pogba ligger för närvarande på 150 miljoner euro. Real Madrid försöker dock få ner priset för att få till en affär under sommarens transferfönster.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply