Uppgifter: Real Madrid utan bud på Keylor Navas

Uppgifter: Real Madrid utan bud på Keylor Navas

Navas kan stanna i Real Madrid

Målvakten som varit med och tagit Real Madrids tre senaste Champions League-titlar finns inte längre med i klubbens planer. Marängerna vill sälja Navas, men ibland bud ska ha kommit in.

Sommaren 2018 värvade Real Madrid in Thibaut Courtois från Chelsea. Belgaren kostade då 35 miljoner euro med endast ett år kvar på kontraktet och under den gångna säsongen har debatten kring målvaktspositionen varit turbulent. De båda målvakterna har spelat flera matcher under en säsong där Real Madrid inte alls lyckats på den sportsliga biten. Nu ska Zinedine Zidane ha meddelat att han kommer att välja Courtois som förstamålvakt den kommande säsongen, något som gör att Navas nu får leta efter en ny klubbadress.

Tidigare år har det pratats om att flera klubbar ska vara intresserade av costaricanen men sommaren 2019 går det inte lika lätt att hitta en ny klubb för Keylor Navas. Enligt spansk press ska Real Madrid inte ha fått in något bud på spelaren för att få till en affär i sommar. Det är tidningen Diario AS som skriver att det inte ska finnas några konkreta erbjudanden för att kunna sälja spelaren i sommar. Samtidigt ser de största klubbarna i Europa ut att redan ha en förstamålvakt, något som gör en flytt ännu svårare.

Tidigare har det pratats om att Keylor Navas vill lämna Real Madrid gratis. Detta samtidigt som klubben betalar honom resterande lön för de två år (€5m per säsong) som finns kvar på kontraktet.

Navas sägs kräva en lön på 7 miljoner euro per säsong i sin nya klubb dit han flyttar i sommar.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Real Madrids stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply