Evra förväntar sig att Pogba lämnar i sommar

Evra förväntar sig att Pogba lämnar i sommar

Pogba till Real Madrid?

Patrice Evra säger att han förväntar sig att Paul Pogba lämnar Manchester United inför nästa säsong.

Ryktena kring Paul Pogba verkar aldrig ta slut. Mittfältaren har under de senaste månaderna kopplats ihop allt mer med en flytt till Real Madrid och har även hyllats av tränaren Zinedine Zidane vid flertalet tillfällen. Säsongen på Old Trafford har inte varit den man hoppats på trots ett tränarbyte som till en början såg ut att få väldigt bra resultat. Så blev dock inte fallet och då United inte kommer att spela i Champions League den kommande säsongen tror många att det blir en flytt i sommar.

En av de som tror att Pogba är inne på sina sista veckor som United-spelare är Patrice Evra.

– Jag tror han kommer lämna. Du behöver känna dig älskad där du spelar och alltid ge 100 procent, säger Evra till Sky Sports som syftar på kritiken Pogba fick efter förlustmatchen mot Cardiff i helgen.

Han tillägger även att Pogba varit klubbens bästa spelare denna säsong.

– Han är den spelare som gjort flest mål och flest assist. Det är sant att man kan ifrågasätta hans ledarskap i några av de senaste matcherna och därför kan man kritisera honom i detta nu. Ser man dock till över hela säsong har han varit Uniteds bästa spelare.

Real Madrid väldigt intresserade

Skulle en flytt bli av för Paul Pogba kommer det med största sannolikhet att bli Real Madrid som destination. Zidane är väldigt förtjust i Pogba och sägs vara den spelare han vill ha mest efter Eden Hazard som redan ser ut att ha packat väskorna för en flytt till den spanska huvudstadsklubben.

SE ÄVEN: Lista: Fem saker du inte visste om Paul Pogba

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply