Uppgifter: PSG öppnar för att sälja Neymar

Uppgifter: PSG öppnar för att sälja Neymar

Neymar åter till La Liga?

Brassen sägs inte vara nöjd med flytten till Paris. Samtidigt säger klubbens ägare att man öppnar dörren för den eller de spelare som inte vill fortsätta i klubben.

Det var inte många som trodde sina ögon när Paris Saint-Germain pungade ut 222 miljoner euro för att värva Neymar från FC Barcelona. Två år senare vill spelaren tillbaka till La Liga där han hade en av sina bästa perioder i sin karriär. Neymar ska inte alls vara nöjd med flytten till den franska ligan där bland annat nivån och det svala intresset internationellt sett ska vara en av anledningarna till att superstjärnan vill lämna.

För ett par dagar sedan gick PSGs ägare ut och sa att man inte tänker behålla spelare som inte vill vara i klubben, något som nu öppnat dörren för både Kylian Mbappé och Neymar att lämna. Det är framför allt den sistnämnda som det pratas om kunna lämna och nu vill han återvända till Spanien för spel i Barcelona.

Enligt tidningen L’Equipe är en flytt till Camp Nou det mest troliga alternativet och Barcelona sägs jobba för att få till en återkomst för Neymar. I den spanska storklubben är man dock inte helt övertygade om att Neymar är rätt spelare att värva in till nästkommande säsong.

Även Real Madrid, Manchester United och Juventus har tidigare kopplats ihop med Neymar.

SE ÄVEN: Neymar vill återvända till Barcelona i sommar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply