Uppgifter: Inter Milan ersätter Mauro Icardi med Michy Batshuayi

Uppgifter: Inter Milan ersätter Mauro Icardi med Michy Batshuayi

Turbulent kring Icardi för tillfället

Inter Milans lagkapten Mauro Icardi har släppt en självbiografi där han kommenterar klubbens ultras, som nu kräver att anfallaren säljs och tvingar Inter att se sig om efter andra alternativ, med Michy Batshuayi som högsta prioritet.

Det har blåst upp en kontroversiell storm kring Inter Milans lagkapten Mauro Icardi vilket kan se anfallaren eventuellt lämna klubben. Den argentinske anfallaren har länge kopplats ihop med en flytt bort, då den blott 23årige Icardi är hett eftertraktad av många stora klubbar runt om i Europa. Bland annat Arsenal, Napoli, Juventus och Atlético Madrid, bara några av alla de klubbar som ville åt argentinarens signatur. Inter lyckades dock övertala honom att stanna i klubben och skriva på en förlängning.

Sedan uppdagades det dock i den nya självbiografi som Icardi skrivit, att han kritiserat Inters ultras, alltså deras huliganer och tuffaste supportrar, någonting som han inte skulle ha gjort då denna enorma grupp av supportrar nu kräver att Inter säljer anfallaren. Enligt ESPN så menar klubben på att Icardi kommer att straffas enligt klubbens regler, han kommer inte att förlora sin kaptensbindel men han kommer bland annat att få en saftig böter.

Talksport menar på att det finns en stor chans att anfallaren blir såld, då Inter vet att det finns en efterfrågan för argentinaren bör det inte vara några problem. Inter själva sägs då vara väldigt intresserade av Chelseas anfallare Michy Bathuayi som ersättare för Icardi. Den belgiske anfallaren Batshuayi har haft problem med att hitta målformen ända sedan han anlände till Stamford Bridge i somras och Inter hoppas på att han kan bli iväglurad.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply