Napoli erbjuder 60 miljoner euro för Mauro Icardi

Napoli erbjuder 60 miljoner euro för Mauro Icardi

Mauro Icardi lämnar Inter för Napoli?

900-miljonersförsäljningen av Gonzalo Higuaín har gjort att Napoli letar efter en ersättare, och nu kan en annan argentinare ta sig an rollen som anfallare i Partenopei.

Försäljningen av Gonzalo Higuaín har lämnat ett stort hål i Napoli, i alla fall om man slänger en blick på startelvan, men på banken är det fullt för presidenten Aurelio De Laurentiis. För endast några dagar sen kom det in närmare 900 miljoner på kontot och nu gäller det att ersätta den före detta Real Madrid-spelaren, något man satte igång med direkt. Enligt flera italienska medier ska man tidigare ha jagat Arkadiusz Milik men nu har ett nytt namn kommit upp på listan, nämligen Mauro Icardi.

Interanfallaren som förra säsongen stod för 16 förra säsongen i den italienska calcion har länge ryktats vara på väg bort med både Arsenal och Atlético Madrid, men nu kan det istället bli en flytt till västra italien för drygt 60 miljoner euro.

Ännu har det inte kommit några uppgifter om att en övergång för Icardi till Napoli ska vara nära men i Inters match mot Bayern München började argentinaren på bänken utan att den italienska storklubben förklarat varför.

Spelaren har tidigare via sin fru tillika agent, Wandra Nada, skickat meddelande till den svartblåa klubben, det senaste för drygt två veckor sen.

– Det finns många klubbar som är intresserade av Mauro, bland annat Napoli, sa Nada då.

Det första budet som sägs ha kommit in på Icardi ska ha legat på 37 miljoner euro samtidigt som spelaren skulle få ett femårskontrakt med sex miljoner per säsong, ett erbjudande som Inter förkastade.

Inters president Erick Thohir har även själv kommenterat det hela.

– Spelare kommer och går, men jag tycker att Icardi är värd mer än 60 miljoner, förklarade han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply