Napoli vill köpa Arkadiusz Milik från Ajax

Napoli vill köpa Arkadiusz Milik från Ajax
bet365

Milik lämnar Ajax för Napoli?

Enligt italienska uppgifter kan den polske stjärnanfallaren vara på väg att lämna Ajax för att skriva på för Napoli och Serie A.

Arkadiusz Milik har tillsammans med Robert Lewandowski lett det polska landslaget till framgångar i sommarens EM-slutspel där det tog stopp i kvartsfinalen efter att man förlorat mot Portugal efter straffläggning. Nu kan anfallaren vara på väg att byta klubb efter två säsonger i Ajax där han dragit många blickar mot sig, bland annat från Napoli.

Det är den italienska tidningen Gazzetta dello Sport som kommer med uppgifter om att Napoli ska vara överens med spelaren om ett kontrakt men att det ännu inte finns någon överenskommelse med anfallarens nuvarande klubb Ajax. Ajax slutade på andra plats i Eredivisie under den gångna säsongen och för Miliks del blev det 21 mål på 31 matcher i den rödvita tröjan.

Milik som slagit både Zlatan Ibrahimovics och Luis Suárez målrekord i den holländska huvudstadsklubben anses vara en av de mest lovande anfallarna i fotbollsvärlden och Napoli ska ha erbjudit närmare 20 miljoner euro för spelaren, ett bud som Ajax ska ha nekat. Anledningen till detta är att bland annat Juventus sägs vilja ha Milik och därför vill Ajax försöka höja priset för spelaren.

 

 

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365