Manchester United vill värva Matuidi – lockar med Schweinsteiger

Manchester United vill värva Matuidi - lockar med Schweinsteiger

United vill värva Blaise Matuidi

Enligt uppgifter till tyska medier ska Paris Saint-Germain vilja värva Bastian Schweinsteiger samtidigt som Blaise Matuidi kan följa med Zlatan Ibrahimovic till Old Trafford.

Bastian Schweinsteiger har inte övertygat under sin tid i Manchester United och sägs vara en av flera spelare som Jose Mourinho vill sälja i sommar. Tysken kom från Bayern München för två säsonger sen men nu kan han vara på väg till Ligue 1 där Paris Saint-Germain är intresserade av mittfältaren. Det är oklart vad spelaren själv vill men något som Old Trafford-klubben sägs vara intresserade av är ett byte då man gärna ser Blaise Matuidi i den röda tröjan nästa säsong

Det är den engelska tidningen The Sun som refererar till de tyska medier som menar att en affär kan komma att bli av mellan de regerande franska mästarna och Manchester United som värvar stort inför den kommande säsongen efter att Jose Mourinho tagit över tränarposten i klubben. Sen tidigare har man både värvar Eric Bailly från Villarreal och Zlatan Ibrahimovic och på onsdagseftermiddagen gjorde man även övergången för Henrikh Mkhitaryan till klubben officiell.

 

Matuidi befinner sig för närvarande i hemlandet med det franska landslaget och förbereder inför semifinalen mot Tyskland och 29-åringen som uppges kosta kring 20 miljoner pund har två år kvar på sitt nuvarande kontrakt med PSG. Trots det ska lagets nye tränare Unai Emery inte räkna med spelaren.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply