Sergio Agüero tillbaka mot Liverpool

Manchester Citys Sergio Agüero tillbaka mot Liverpool

Under fredagen bekräftar klubbens tränare Manuel Pellegrini att Sergio Agüero är tillbaka i truppen efter en längre tids skadefrånvaro, David Silva är dock inte lika säker till spel.

Sergio ”Kun” Agüero har denna säsong stått för åtta mål på tolv matcher för Manchester City i samtliga turneringar men under den senaste tiden har anfallaren dragits med skadeproblem, något som han nu enligt lagets tränare Manuel Pellegrini ska vara fri ifrån.

– Sergio är skadefri och redo för comeback, David har fortfarande lite ont i fotleden, så det är riskabelt för honom att spela, säger Citys manager Manuel Pellegrini på presskonferensen inför stormatchen. Tyvärr är Samir Nasri, Wilfried Bony och Vincent Kompany också skadade, säger chilenaren.

Det var i slutet av oktober månad som den argentinske anfallaren gjorde sig illa och tvingades till rehab efter en lårskada. Totalt har den före detta Atlético Madrid-spelaren missat sju matcher för Manchester City men nu ska han alltså vara tillbaka och redo att ta sig an Liverpool i helgen.

Lämnar inte för Real Madrid

Ända sen Sergio Agüero spelade i sin förra klubb Atlético Madrid (2006-2011) har det pratats om att han ska vara på väg till Real Madrid och i dagarna togs ryktet upp igen, men blev snabbt tillbakavisade. Under fredag skriver nämligen Manchester evening news att spelaren älskar Manchester och att han inte kommer att lämna staden, varken för Real Madrid eller Barcelona.

I spansk media har det skrivits mycket om att argentinaren kommer att försöka köpas in till Madrid nästa sommar då man med största sannolikhet kommer att sälja Cristiano Ronaldo.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply