Officiellt: Adán förlänger med Real Betis

Real Betis förlänger med Antonio Adán

Målvakten som tidigare spelat i Real Madrid förlänger sitt kontrakt till och med 30 juni 2019, det skriver klubben på sin hemsida under fredagskvällen.

Real Betis förlänger kontraktet med sin målvakt Antonio Adán, det offentliggjorde klubben på fredagen via sin officiella hemsida. Efter att ha spenderat hela sin karriär i Real Madrid och Real Madrid Castilla lämnade Antonio Adán klubben efter att ha använts som en pjäs i spelet när Jose Mourinho petade Iker Casillas. Spanjoren flyttade då till Cagliari Serie A där han tillslut fick sparken på grund av personliga själv.

I januari 2014 skrev målvakten på för Real Betis och sedan dess har 28-åringen spelat i Sevilla-klubben. Nu väljer båda parterna att förlänga spelarens kontrakt till sommaren 2019 och det hela offentliggjordes på fredagskvällen på den grönvita klubbens hemsida.

– Jag tänker tillbaka ungefär två år när jag var i Italien, min agent frågade mig: ”Betis är ute efter en målvakt, vill du spela där?”, säger spelaren till klubbens hemsida.

– Idag förlänger vi kontraktet med samma säkerhet som vi gjorde när vi skrev på kontraktet för två år sen. Vi har kommit överens om att förlänga mitt kontrakt med klubben till och med 2019. Allt detta är möjligt tack varje mina lagkamrater, vänner och självklart min familj. Jag vill även säga att något av det viktigaste är ni, fansen, som har gett mig kärlek från och med första gången jag kom till klubben och gjort att jag känt mig som hemma, avslutar han.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply