Diego Costa sågar pressen

Diego Costa sågar pressen

Chelsea-anfallaren är inte nöjd

Diego Costa sågar den spanska pressen och anser att mindre negativa ord hade skrivits om honom om han spelat för Real Madrid eller Barcelona, uppger Football Espana.

Diego Costa får ofta kritik för att han gör för fula saker på planen och står för ett antal tjuvknep. Efter Spaniens seger i landskampen mot Belgien väljer Chelseas stjärna att svara de som kritiserar honom.

– Ibland kritiserar media mig eftersom att jag inte spelar för Real Madrid eller Barcelona, eller för att jag inte är en infödd spanjor. Jag kritiseras för min personlighet, men jag har också mycket kvalité att erbjuda. Jag kommer inte att förändras, även om jag får kritik, säger Costa enligt Football Espana.

– Det stämmer att jag ibland gör saker som gör fel, men det behöver jag inte höra från pressen. Jag har många personer runtomkring mig och de tillrättavisar mig om det behövs. Det är bra. Alla har sina arga ögonblick.

Nöjd med insatsen

Samtidigt är Costa nöjd med hur han själv spelade i matchen mot Belgien, där Spanien vann med 2-0.

– En ny era har börjat och mina lagkamrater tror på mig. Det är sant att målen inte har kommit, men den här matchen hade jag en bra känsla. Målen kommer att komma, säger Costa enligt Football Espana.

Blev kvar

Efter att sommarens transferfönster stängt blev det klart att anfallaren stannar i ChelseaCosta ryktades kunna lämna Stamford Bridge, där bland annat spelaren sades vilja återvända till Atlético Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply