N’Golo Kanté: ”Mourinho ville värva mig”

N'Golo Kanté: "Mourinho ville värva mig"

Fransmannen kunde hamnat i Manchester

Enligt N’Golo Kanté kunde spelaren hamnat i en annan klubb än Chelsea. Fransmannen påstår att Jose Mourinho ville värva honom till Manchester United, uppger Sky Sports.

N’Golo Kanté imponerade under säsongen 2015/2016 i Leicester City, där klubben sensationellt tog hem Premier League. På grund av de insatserna ville Chelsea värva fransmannen. Till slut fick Londonklubben som de ville. I juli, några dagar efter EMs slut, blev det officiellt att mittfältaren flyttade till Chelsea. Nu avslöjar 25-åringen att han kunde han kunde ha hamnat i en annan engelsk klubb.

– Det var fantastiskt att Jose Mourinho ringde till mig. Jag lyssnade till hans argument om varför jag skulle flytta till Manchester United, säger Kante till Sky Sports.

– Men under den perioden valde jag redan mellan att stanna i Leicester eller flytta till Chelsea. Jag hade redan pratat med Chelsea och hade en bra känsla när jag talade med Antonio Conte.

Bra start

Tillsammans med sina lagkamrater på Stamford Bridge har Kante fått en perfekt start på säsongen. Laget har vunnit samtliga tre matcher som man spelat i den engelska ligan, mot West HamWatford och Burnley. I alla tre matcher har fransmannen spelat 90 minuter.

Kante var med i den franska truppen till EM 2016, där hemmanationen föll i finalen mot Portugal.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply