bet365

Diego Costa pressar Chelsea till försäljning – vill till Atlético Madrid

Diego Costa pressar Chelsea till försäljning - vill till Atlético Madrid

Atlético Madrid allt närmare Diego Costa

Enligt spanska tidningar ska Diego Costa varit i möte med Chelseas ledning och berättar om att han vill flytta tillbaka till Atlético Madrid.

Redan i maj förra året kunde vi på Silly Season Sverige avslöja att Diego Costa ville tillbaka till Atlético Madrid, en flytt som då var omöjligt efter den succésäsong som brassen stått för på Stamford Bridge. Den gångna säsongen har inte varit lika bra, varken för Chelsea eller spelaren själv och nu pratas det om att spelaren kan komma att återvända till den spanska huvudstadsklubben i sommar.

Under det senaste åren har spelaren själv haft nära kontrakt med både spelare och andra viktiga personer i Atlético och berättat om situationen i London och att han gärna återvänder till Champions League-finalisterna i sommar. Efter avancemanget till final i Champions League samtidigt som man sålde Jackson Martínez till Guangzhou Evergrande i februari för 42 miljoner euro sägs nu klubben, med Diego Pablo Simeone vid rodret ha närmare 155 miljoner euro att använda sig av under sommarens transferfönster, detta efter att ha värvat Nicolás Gaitán från Benfica för drygt 25 miljoner euro.

Förutom Diego Costa ska även Gonzalo Higuaín vara ett av huvudnamnenLa Liga-klubbens önskelista samtidigt som Edinson Cavani nämnts vid flertalet tillfällen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply