Sky Italia: Higuain är klar för Juventus

Gonzalo Higuain är mycket nära en flytt från Napoli till Juventus

Den senaste veckan har ryktet om Gonzalo Higuain till Juventus intensifierats allt mer. Enligt nya uppgifter till Sky Italia så har Gonzalo Higuain nu skrivit på ett kontrakt med Juventus och lämnar därmed Napoli.

Det var sommaren 2013 som Gonzalo Higuain i princip var klar för Arsenal. Källor som Sky Sports, BBC och Gazzetta dello Sport menade att Higuain endast var en signatur från en flytt till Arsenal. Konstigt nog sprack affären och Higuain hamnade i Napoli. Därefter har han blivit jagad av i princip hela Europa; Atlético Madrid, Chelsea, Liverpool och flera andra storklubbar.

Men sommaren 2016 har sett annorlunda ut. Visst, klubbar som West Ham och Arsenal har visat intresse för argentinaren men det har främst handlat om en klubb: Juventus. Under tisdagseftermiddagen kom Sky Italia med ett avslöjande – Higuain har skrivit på för Juventus.

Dyraste spelaren någonsin

Enligt Sky Italia har Higuain klarat läkarundersökningen hos Juventus och därefter ska han ha skrivit på för klubben. Juventus ska ha betalt den fulla utköpsklausulen, en summa som ligger på cirka 850 miljoner kronor.

Om detta stämmer så blir Higuain därmed den dyraste spelaren någonsin i Serie A och den dyraste affären någonsin i Italien.

Napoli kan ersätta Higuain med Karim Benzema.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply