Gonzalo Higuaín högst upp på Arsenals önskelista

Gonzalo Higuaín högst upp på Arsenals önskelista

Gonzalo Higuaín i Arsenal efter sommaren?

Enligt spanska och engelska medier har Arsenal klart för sig vem man vill ha in i anfallslinjen till nästa säsong, Napolis målspruta Gonzalo Higuaín.

Arsenal kommer att göra allt för att köpa loss Gonzalo Higuaín i sommar, detta enligt både spanska och engelska medier. Anfallaren som även jagas av Chelsea och är erkänt intressant för Bayern München har tidigare sagt att han inte vill förlänga med Napoli, trots det har Napolis president varit klar med att man Napoli vägrar sälja Higuain.

– Higuain är en fenomenal spelare och det är anledningen till att han inte är till salu. Han kommer att stanna i Napoli, sade Giuntoli till SportItalia.

Nu kan man de intresserade klubbarna dock se ljuset i mörkret. Serie A-klubben sägs kunna gå med på att sälja spelaren om någon betalar utköpsklausulen på 94 miljoner euro, något som flera lag från Premier League ska ha övervägt att göra. Nu rapporteras det att Arsenal är en av klubbarna som ska vara intresserade av spelaren då man inte sägs lita fullt ut på Oliver Giroud. Arsenal har under de senaste säsongerna inte tagit sig speciellt långt i Champions League och Gunnes klubbledning sägs nu satsa på att få in en anfallare som kan avgöra matcher på egen hand.

Spelaren själv har berättat att man för tillfället inte pratar med någon annan klubb.

– Vi har ett kontrakt med Napoli och det finns ingen möjlighet att spela i någon annan klubb, har Higuaín tidigare sagt, detta till Radio Kiss Napoli.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply