Napoli vägrar sälja Higuain – inte intresserade av Ekdal

”Gonzalo Higuain är inte till salu” ryter Napolis VD ifrån med

Flera klubbar ryktas lägga bud på Gonzalo Higuain men VD:n Cristiano Giuntoli ryter ifrån och svarar med att argentinaren inte kommer säljas. Samtidigt menar han att Albin Ekdal inte är intressant.

Gonzalo Higuain blev en av syndabockarna för Argentina när han brände sin straff i Copa America-finalen mot Chile, en straff om han fick skit för i sociala medier efteråt, främst hån handlade det om. Napoli är inte oroade över situationen och man vill behålla sin anfallare även nästa säsong, trots att flera klubbar ryktas vilja ha honom.

– Higuain är en fenomenal spelare och det är anledningen till att han inte är till salu. Han kommer att stanna i Napoli, sade Giuntoli till SportItalia och fortsätter kommentera transferfönstret:

– Vi letar efter en försvarare och det finns många intressanta löften att utvärdera. Simone Vrsaljko är en ung och intressant spelare så vi letar efter en spelare på hans position. Vi gillar också Allan, men många andra klubbar är också intresserade av honom.

”Vi är inte intresserade av Ekdal”

Giuntoli passar även på att kommentera hela Albin Ekdal-situationen och säger att de inte är intresserade av att värva svensken:

– Vi är intresserade av Ekdal. På anfallssidan vill vi inte röra någonting, eftersom vi har många spelare där. Därför är Diego Perotti inte heller en spelare som vi tittar på.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply