Manchester United närmar sig högerbacken

Enligt uppgifter är Manchester United överens med Torino om Matteo Darmian

Manchester United kommer allt närmare en värvning av den italienske landslagsmannen Matteo Darmian. Enligt Uppgifter till Sky Italia har Manchester United nu kommit överens med Darmians klubb Torino om en övergångssumma för 25-åringen. 

Manchester United närmar sig ett köp av den italienske högerbacken Matteo Darmian från Torino. De båda klubbarna har enligt rapporter förhandlat under en tid, och efter att ha fått sina två första bud nekade, ska den engelska klubben nu kommit överens med Torino om en övergångssumma för Darmian. Enligt uppgifter handlar det om en summa på 12,7 miljoner pund för 25-åringen. Darmian är en mångsidig spelare som trivs bäst på högerbacks-positionen, men kan även spela vänsterback eller på mittfältet.

United har letat efter en ny högerback under en tid. Förra säsongen fick yttermittfältaren Antoinio Valencia ofta vikariera på högerbacken. Flera namn har nämnts som tänkbara nyförvärv, bland dem ska Dani Alves och Seamus Coleman ha funnits. Men nu ser det ut att bli den italienska landslagsmannen Darmian som tar över högerbackspositionen på Old Trafford.

Rafael ser ut att lämna

Den tidigare ordinarie högerbacken Rafael fick förra säsongen förstörd av skador och deltog bara i 11 matcher under säsongen. Van Gaal ska enligt rapporter nu vara redo att sälja den 24-årige brassen och flera klubbar har nämnts som tänkbara köpare. Bland dem ska Galatasaray, Napoli och Fiorentina ligga närmast.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply