Officiellt: Shelvey förlänger med Swansea

bet365

Engelske landslagsmannen förlänger med The Swans

Jonjo Shelvey, 23, har förlängt sitt avtal med Swansea. Den engelske landslagsmittfältaren har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig till 2019.

Under onsdagen blev det officiellt – Jonjo Shelvey, 23, stannar i Swansea City ett tag till. Engelsmannen, som fick hoppa in i slutet av VM-kvalmatchen mot San Marino i oktober 2012 (hans enda A-landskamp hittills), hade två år kvar på sitt föregående kontrakt men har nu kommit överens med klubben om ett nytt fyraårskontrakt som löper ut i juni 2019.

Spelat 77 matcher på två säsonger

 

23-åringen var en viktig kugge i det Swansea som gjorde en rekordbra säsong 2014/15 med en åttondeplats i Premier League. Shelvey gjorde 35 framträdanden och noterades för tre mål och sex assist, att jämföra med hans första säsong i klubben då han stod för sex mål och åtta assist på 42 matcher. Sammanlagt har han alltså gjort nio mål och 14 assist på 77 matcher under sin tid i ”The Swans” efter att ha värvats från Liverpool i juli 2013.

”En ära och ett privilegium”

Efter att det nya kontraktet var påskrivet så var det en glad och lycklig Jonjo Shelvey som uttalade sig på Swanseas officiella hemsida.

– Det har varit på gång i några veckor och jag är glad över att få papperna signerade så att jag nu kan koncentrera mig på min fotboll, berättade Shelvey. När min agent nämnde det för mig sa jag ”när kan vi skriva på”? Det är en ära och ett privilegium att skriva på för ytterligare fyra år med Swansea City och ge tillbaka supportrarna det stöd som de visat för mig.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply