John Obi Mikel kan gå med på kontraktsförlängning med Chelsea

John Obi Mikel kan gå med på kontraktsförlängning med Chelsea

John Obi Mikel stannar i Chelsea?

Efter tio säsonger i den engelska huvudstadsklubben har det ryktats om en flytt till Kina, men nu kan nigerianen istället förlänga sitt kontrakt med Chelsea.

John Obi Mikel gjorde Chelseas enda mål i veckans förlustmatch mot Paris Saint-Germain. Nu kan nigerianen skriver på ett nytt kontrakt med spelaren som kom till klubben 2006.

29-åringen har visat upp en väldigt fin form sen Jose Mourinho lämnade klubben och nu sägs Roman Abramovich vilja belöna mittfältaren med ett nytt kontrakt. Mikels nuvarande överenskommelse med den engelska huvudstadsklubben går ut sommaren 2017 men sägs kunna komma att förlänga kontraktet redan nu, detta då andra klubbar ska vara beredda att erbjuda både Chelsea och Mikel vad som krävs för en flytt.

I somras kom uppgifter om att Mikel var klar för Besiktas men hindrades av Mourinho i sista sekund. Det har även rapporterats om att Galatasaray budar på Obi Mikel samtidigt som Monaco varit intresserade av ett köp. Nu ser det dock ut som att mittfältaren stannar ännu fler säsonger i klubben. Den senaste kontraktsförlängningen skedde 2012 då han skrev på ett nytt femårsavtal.

 

Läs mer om Premier League och Chelsea

Manchester City trappar upp i jakten på Ilkay Gündogan

Edinson Cavanis prislapp – 40 miljoner pund

Bekräftar: Jose Mourinho till Manchester United

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365