bet365

Uppgifter: Higuaín vill inte förlänga med Napoli – kan hamna i England

Gonzalo Higuaín på väg bort?

Gonzalo Higuaín kan vara på väg att lämna Napoli då han valt att inte förlänga med den italienska Serie A-klubben.

Gonzalo Higuaín har valt att inte förlänga sitt kontrakt med Napoli, det rapporterar TMW under onsdagen. Enligt siten ska anfallaren, som har tre år kvar på kontraktet ha nekat en kontraktsförlängning då det sägs att han inte vill stanna i klubben över en längre tid. Argentinaren ska ha sagt till den italienska klubbledningen att han med största sannolikhet vill vara kvar i klubben men att han inte vill förlänga sitt kontrakt då han inte vill binda upp sig på ett längre kontrakt.

Tidigare i sommar rapporterade italienska tidningar att spelaren ska ha sagt till Napoli att han vill vara öppen för eventuella bud som kommer in på honom. Förra säsongen blev det 18 mål på 37 matcher för anfallare som tidigare spelat sin fotboll i bland annat River Plate och Real Madrid.

Kan hamna i England

När det kom fram att argentinaren ville lämna Italien började medier i England skriva att spelaren ska vara intresserad av en flytt till antingen Arsenal eller Liverpool. De båda Premier League-klubben har under en längre tid ryktats hålla ögonen på spelaren och trots att Anfield-klubben precis har värvat Christian Benteke ska intresset från The Reds inte ha försvunnit.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply