KLART: Holländaren klarade inte läkarundersökningen hos Sunderland

Leroy Fers förmodade övergång till Sunderland blir inte av

Leroy Fer har varit ett känt transfermål under en längre tid för Sunderland. En överenskommelse mellan parterna var nådd och det enda som återstod var den obligatoriska läkarundersökningen hos ”Black Cats”, men det är nu bekräftat att holländaren misslyckades och att han nu får återvända till Queens Park Rangers.

Efter att ha varit en tongivande spelare i det QPR som till sist under fjolåret degraderades till Championship, så var Leroy Fer inte redo att lämna Premier League. Sunderland, som är i behov av en stabil innermittfältare, tog då kontakt med holländarens representanter.

En överenskommelse gällande ett lån som skulle vara säsongen ut i Sunderland var i hamn. Men som bekant finns det ju även en läkarundersökning som man ska passera och där var Leroy Fer inte lika lyckosam.

Fer har problem med ett knä

Under onsdagseftermiddagen bekräftade Sunderland att man inte kommer att gå vidare med Fer. Detta efter att ett knäproblem uppdagats hos mittfältaren, vilket nu innebär att 25-åringen får sätta sig på planet igen och resa tillbaka till London och QPR.

Det är andra gången i sommar som Sunderland är tvungna att avbryta en spelaraffär i sista stund. Tidigare var även Nicolas Lombaerts redo att skriva på ett kontrakt med klubben, men även han misslyckades med läkarundersökningen.

Sunderland skiftar nu istället fokus mot Yann M´vila, som man haft som en slags backup-plan ifall värvningen av Fer inte skulle lyckas.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365