Rahmans agent bekräftar – skriver på för Chelsea

Rahman lämnar Augsburg för Premier League

Tidigare har Silly Season Sverige kunnat rapportera att Baba ska vara på väg att skriva på för Chelsea, något som hans agent nu bekräftar.

Baba Rahman kommer allt närmare en flytt till Premier League och Chelsea. Under torsdagen kommer uppgifter om att spelaren ska ha gått med på att skriva på ett kontrakt med Stamford Bridge-klubben. Det som återstår innan affären kommer att offentliggöras ska vara att klubbarna måste komma överens om priset för en övergång.

Augsburg, som stod för en överraskande bra säsong och slutade femma i Bundesliga har alltid haft intentionen att sälja Rahman då man inte vill hindra spelaren att ta nya steg i karriären. Man har även köpt in en ersättare vid namn Philipp Max från Karlsruher SC för att ersätta ghananen.

Nu bekräftar även spelarens agent Sascha Empacher att Chelsea har erbjudit Rahman ett kontrakt som han kommer att skriva på.

”Det är endast klubbarna som måste komma överens, vi har gjort vad vi ska” berättade agent när han intervjuades av tyska Bild.

Rahman inledde sin karriär i 2. Bundesliga-klubben Greuther Fürth där han debuterade som 16-åring innan han flyttade till Augsburg förra sommaren. Han har totalt gjort 31 matcher i den tyska högstaligan och representerat Ghanas landslag vid elva tillfällen och deltog i samtliga matcher som man spelade i Afrikanska mästerskapen tidigare i år.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply