Agon Mehmeti nöjd med Allan Kuhn

Agon Mehmeti nöjd med Allan Kuhn

Agon Mehmeti nöjd med tränarbytet

Anfallaren hade det svårt under Åge Hareide men säger nu att han trivs bättre under den nye tränaren Alla Kuhn som tog över inför säsongen.

För drygt ett och ett halv år sen återvände Agon Mehmeti till Malmö FF. Det blev ingen större succé för anfallaren som då fick nöta mycket bänk under Åge Hareide som istället valde att satsa på spelare som Markus Rosenberg och Jo Inget Berget. Malmö-sonen säger i en intervju med Fotbolldirekt att det inte var en lätt period under norrmannen då startelvan mer eller mindre redan var bestämd.

– Det var tufft med Åge. Det var ju han som ville ha in mig och det är klart att jag önskat att jag skulle ha fått spela mer. Han var väldigt bestämt med sin elva och han körde samma elva hela tiden. Även om vi spelade Champions League-kval och sedan mötte Åtvidaberg i allsvenskan tre dagar senare envisades han med samma elva gång på gång i stället för att rotera. Till sist tog det energi från oss andra, säger anfallaren till fotbolldirekt.se.

Anfallaren säger att han trivs bättre med lagets nya tränare och att fotbollen påminner om den man spelade under Roland Nilssons tid i klubben.

–  Han är mycket bra. Han är väldigt öppen och jag gillar sättet som han vill spela fotboll på. Det påminner rätt mycket om den fotboll som vi spelade under Rolle (Roland Nilsson). Det är samma tänk där han vill att vi ska äga mycket boll, anfalla framåt och spela mycket längs marken. Inte en massa långbollar. Men det bästa med Allan Kuhn är ändå att det går att föra en dialog med honom. Han är öppen och social med alla spelare, säger han till fotbolldirekt.se.

Agon Mehmetis kontrakt med MFF går ut vintern 2017.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply