Real Madrids plan: Sparka Rafael Benítez och ta in Jose Mourinho

Real Madrid vill ha in Jose Mourinho

Under natten till tisdag rapporterar den trovärdiga radiostationen Cadena SER i programmet El Larguero att Real Madrid har tankar om att sparka Rafael Benítez för att ta in Jose Mourinho.

Efter att ha fått sparken från Chelsea för drygt en vecka och en hel del rykten om Manchester United och Paris Saint-Germain har nu ännu ett alternativ dykt upp för Jose Mourinho, nämligen att återvända till Real Madrid. Portugisen har tidigare varit i klubben i tre säsonger mellan 2010 och 2013 och nu kan den spanska huvudstadsklubben tänka sig att sparka Rafael Benítez för att få in Mourinho. Det är i programmet El Larguero på radiokanalen Cadena SER som man avslöjat uppgifterna som efter den senaste tidens turbulens i Real Madrid inte är helt osannolika.

Enligt den före detta Madrid-presidenten Ramón Calderón ska klubben ha bett Jose Mourinho att vänta till januari med att lämna besked till Manchester United för att själva se över situationen i klubben

Enligt El Larguero ska Real Madrids president Florentino Pérez fått indikationer på att truppen inte längre har något förtroende Benítez och att han inte har någon vidare relation med flertalet spelare. En av spelarna är Isco som inte alls ska ha någon kommunikation alls med tränaren. En annan är James Rodríguez som fortfarande har en infekterad relation med Benítez och efter 10-2-vinsten mot Rayo Vallecano ska även Cristiano Ronaldo ha hotat med att lämna laget.

Det hela ska ha resulterat i att klubbledningen tagit beslutet att sparka Benítez, som enligt radiokanalen inte kommer att leda lagets mot Real Sociedad, en match som spelas 30 december.

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply