Uppgifter: Jose Mourinho förhandlar med Manchester United

Jose Mourinho Manchester Uniteds nye tränare?

Enligt uppgifter till brittiska ESPN ska Jose Mourinho redan ha bestämt sig att han vill flytta till Old Trafford och det är endast en tidsfråga innan portugisen ersätter Louis van Gaal.

I torsdags stod det klart att Jose Mourinho får sparken från Chelsea. Portugisen som under sin andra sejour i klubben lyckats ta klubben till Premier League-guld fick en skyhög summa pengar av klubben då han lämnade efter flera kontroverser och brål i Chelseas omklädningsrum.

Efter att bland annat ha bråkat med klubbläkaren Eva Carneiro, blivit ovän med spelare och inte fått med sig resultaten som han ville lämnade Jose Mourinho den engelska huvudstadsklubben med ett intryck av att han misslyckats, men trots det finns det klubbar som vill anställa 52-åringen.

Enligt ESPN ska Manchester United vara intresserade av att kontraktera tränaren vid årsskiftet om man väljer att sparka Louis van Gaal. United-tränaren själv berättade på presskonferensen inför helgens match mot Norwich att han inte sitter särskillt säker.

– Vi måste vinna. Om du förlorar, så innebär det slutet, även för mig. Det kan låta galet, men det är så dagens fotboll ser ut. Jag känner förtroendet från styrelsen och från mina spelare, men allt hänger på resultaten, sa van Gaal.

Samtidigt som Manchester United ska vara intresserade av Jose Mourinho ska även portugisen själv gått med på att ta över laget som för tillfället ligger på fjärde plats i tabellen med 29 poäng på 16 matcher.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply