Jose Mourinho vill ta över PSG

Mourinho vill återförenas med Zlatan

Enligt uppgifter ska Paris Saint-Germain vara Jose Mourinhos nya huvudmål i jakten på ett nytt tränarjobb. Ett faktum som skulle innebära att portugisen då återförenas med Zlatan Ibrahimovic. 

Att Jose Mourinho fått sparken som huvudtränare för Chelsea har knappast undgått någon. Portugisen har redan hunnit kopplas ihop med en rad klubbar, däribland Premier League-konkurrenten Manchester United, sin förra klubb Real Madrid och den italienska toppklubben Roma. Men enligt den flitige Silly Season-twittraren Tancredi Palmeri är ingen av dessa Mourinhos förstaval. Han uppger att en flytt till Paris Saint-Germain ligger närmast till hands för 52-åringen.

Nya destinationen kan avgöras i sommar

Jose Mourinho har själv påstått att han inte är redo att ta något sabbatsår. Enligt Palmeri ska Mourinho vara redo att ta över både Manchester United och Real Madrid om någon av jobben blir tillgängliga till sommaren. Både Louis van Gaal i Manchester United och Rafael Benitez i Real Madrid har varit starkt ifrågasatta den pågående säsongen, och att någon av dessa har lämnat då ses inte som någon omöjlighet.

Jose Mourinho har haft sex tränaruppdrag sedan han tog över Benfica år 2000.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply