bet365

David Beckham hyllar Zlatan Ibrahimovic

Beckham vill locka Zlatan till USA

David Beckham är i full gång med att starta upp sitt nya MLS-lag i Miami. Nu berättar engelsmannen att han vill värva dit Zlatan Ibrahimovic när klubben är klara för att gå in i seriespel. 

– Han är beredd att döda för att vinna, säger Beckham till Sportbladet. 

För ett par veckor sedan fick David Beckham beskedet att det dröjer först till 2020 innan hans nya MLS-projekt i Miami får kliva in i landets högsta serie. Ligan utökas då till 24 lag. Men trots dröjsmålet har den förre engelska landslagsmannen redan nu stora värvningsplaner för sitt lag. Högst upp på önskelistan står en viss svensk.

– Vi har ju fått tillstånd att bygga en arena och det kommer att ta tre år…kanske två, i bästa fall. Om Zlatan fortfarande är aktiv då vill jag köpa honom direkt. Han är ett fysiskt praktexemplar, så det är fullt möjligt. Vem vill inte ha en man som är beredd att döda för att vinna? säger Beckham till Sportbladet.

”En av hans största beundrare”

David Beckham spelade tillsammans med Zlatan Ibrahimovic Paris Saint-Germain 2013. Engelsmannen valde efter det att avsluta sin karriär. Men trots den korta tiden lämnade den svenska superstjärnan stora avtryck på honom.

– Jag vill påstå att jag aldrig träffat någon som varit så seriös under både träningar och matcher. När jag kom till Paris visste jag ju att han var en makalös talang som spelare, men att han skulle vara så tuff och skoningslös mot sig själv i alla lägen hade jag ingen aning om. Han är född till vinnare. Han är en best med enormt självförtroende, och jag är en av hans största beundrare, säger Beckham.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply