Real Madrid siktar in sig på Paul Pogba

Real Madrid siktar in sig på Paul Pogba

Pogba nästa storvärvning för Real Madrid?

Spansk press skriver under tisdagen att Real Madrid efter värvningarna av Eden Hazard och Luka Jovic nu kommer försöka köpa loss Paul Pogba från Manchester United.

Real Madrid håller efter ett par dåliga säsonger på att på nytt bygga ett storlag. I dagarna stod det klart att man värvar både Eden Hazard och Luka Jovic men enligt spansk press är Real Madrid inte klara där. Nu ska man nämligen ha riktat blickarna mot Manchester United för att få till en värvning av Paul Pogba.

Det är tidningen Diario MARCA som under tisdagen rapporterar om Real Madrids planer och att marängerna kommer försöka värva Paul Pogba innan transferfönstret stänger i augusti månad. Enligt tidningen siktar Real Madrid på att försöka sänka prislappen som för närvarande ligger på 150 miljoner euro. Samtidigt rapporterar dock tidningen Diario AS att Manchester United inte kommer förhandla om att sälja fransmannen i sommar. Det återstår dock att se vad Pogba själv vill men The Red Devils kommer i alla fall inte göra det lätt för Real Madrid att få till en affär.

SE ÄVEN: Evra förväntar sig att Pogba lämnar i sommar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply