Ben Yedder vill lämna Sevilla – Arsenal intresserade

Ben Yedder vill lämna Sevilla - Arsenal intresserade

Ben Yedder till Premier League?

Fransmannen som slagit igenom i Sevilla öppnar nu för att lämna klubben. Det säger han i en intervju med fransk press.

Efter att Kevin Gameiro lämnat Sevilla för spel i Atlético Madrid ersatte andalusierna anfallaren med Wissam Ben Yedder. Under sina tre säsonger på Ramin Sanchez Pizjuan har Ben Yedder växt ut till en väldigt bra spelare. Han har nu flera erbjudande på bordet och i en intervju med fransk press erkänner anfallaren nu att han vill lämna för spel på annat håll. I en intervju med Le Parisien säger Ben Yedder att han känner att det är rätt tid att lämna för spel på annat håll.

– Jag drömmer om att spela på den högsta nivån med de bästa klubbarna i världen. Jag vill spela tillsammans med spelare i världsklass och känner att det nu är rätt möjlighet att lämna Sevilla, säger han och fortsätter:

– Jag kan inte säga något negativt om Sevilla då det även är klubben som bestämmer. Oavsett vad som kommer att hända kommer jag vara nöjd. Jag är inte orolig för min framtid, avslutar Ben Yedder.

Spelarens utköpsklausul ligger på 40 miljoner euro. Under de senaste månaderna har han vid flera tillfällen kopplats ihop med en flytt till Arsenal.

SE ÄVEN: Uppgifter: Liverpool siktar in sig på Nicolas Pepe

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply