Lukaku: “Vet vad jag kommer att göra…”

Lukaku: "Vet vad jag kommer att göra..."

Lukaku hintar om flytt

Belgaren som kopplats ihop med en flytt till Serie A säger i en intervju att han tagit ett beslut. Han vill dock inte avslöja något.

Det är för närvarande turbulent i Manchester United. Flera storspelare sägs lämna och den det pratas mest om för tillfället är Romelu Lukaku vars framtid är osäker. Belgaren har inte övertygat under sin tid på Old Trafford och har kopplats ihop med en möjlig flytt till Inter under sommarens transferfönster.

Nu uttalar sig 26-åringen om en eventuell flytt:

– Jag har ett kontrakt med Man United. Jag ska prata med min klubb och min agent Federico Pastorello för att ta det bästa beslutet, säger Lukaku enligt Goal.com och fortsätter:

– Jag ska njuta av min semester med min familj nu. Jag vet vad jag kommer göra, men kommer inte säga det. Vi får se. Om jag förväntar mig en upptagen sommar? Ja.

Även Napoli och Paris Saint-Germain har kopplats ihop med Lukaku vars kontrakt med Manchester United sträcker sig till och med sommaren 2022.

Spelaren anslut från Everton sommaren 2017 och kostade då drygt 85 miljoner euro. Det är oklart hur mycket klubbarna skulle vara beredda att betala för Lukaku idag.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply