Officiellt: Branislav Ivanovic förlänger med Chelsea

Officiellt: Branislav Ivanovic förlänger med Chelsea

Chelsea bekräftar nytt kontrakt för Branislav Ivanovic

Branislav Ivanovic har förlängt sitt kontrakt med Chelsea, det stod klart på fredagseftermiddagen. Serbien, vars kontrakt gick ut efter säsongen har kritat på för ännu en säsong.

Det såg länge ut som att Branislav Ivanovic skulle lämna Chelsea efter en inte alls övertygande säsongsinledning. Serben var inte alls den spelare han varit under tidigare säsongen och försvararen blev mycket kritiserad av både media och fans under Jose Mourinhos sista tid i klubben. Under Guus Hiddink har det dock vänt för spelaren och under fredagen bekräftade Chelsea att man förlängt kontraktet med spelaren ytterligare en säsong, till sommaren 2017.

Spelaren som fyller 32 i februari sägs vilja stanna på Stamford Bridge under en längre tid men klubbens policy sägs vara att man endast vill ge spelare vid hög ålder kontrakt över en säsong. Ivanovic är dock väldigt glad att stanna i Chelsea, vilket han även säger till klubbens officiella hemsida.

– Jag är väldigt glad över att få spela i Chelsea ännu en säsong. Efter åtta år här finns ingen annan plats jag hellre spela fotboll. Chelsea är mitt hem och jag vill stanna här.

”Jag har haft så mycket framgång sedan jag flyttade till klubben och jag är fast besluten att hjälpa laget att vinna mer under de sista månaderna månaderna av denna säsong samt nästa år, säger han till klubbens hemsida.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply