Sergio Agüero: ”Pratat med Messi om Manchester”

Sergio Agüero: "pratat med Messi om Manchester"

Léo Messi intresserad av Manchester City?

Sergio Agüero fortsätter att försöka övertyga Léo Messi att lämna FC Barcelona och istället skriva på för Manchester City.

Léo Messis framtid är osäker. Spelaren gick ut för några dagar sen och bekräftade att han inte kommer spela i någon annan europeisk klubb, men rykten säger att spelaren kan komma att skriva på för en europeisk storklubb inom en snar framtid. Klubbar som Manchester United och Chelsea har visat sitt intresse för argentinaren men det mesta pekar på att det är Manchester City om det blir en flytt. Klubben ryktas vara överens med Pep Guardiola om ett kontrakt och Léo Messi ska se positivt till en återförening med sin gamle tränare som han jobbade med mellan 2008 och 2012.

En annan faktor som kan spela roll är att Messi har sin anfallskollega i landslaget i klubben, Sergio Agüero. City-spelaren har tidigare försökt locka till sig sin landsman till Etihad Stadium och nu berättar Agüero att han har pratat med Messi om en flytt till City.

– Han vet redan att det inte finns någon strand här i Manchester, men jag har sagt till honom att vi tillbringar mycket tid hemma med våra familjer. Vi spelar mer eller mindre var tredje dag och resten av tiden vilar vi. För oss är vädret inte så jätteviktigt och jag har även sagt till honom att Manchester är en väldigt bra stad att leva i då vi är hemma väldigt mycket och njuter av livet, berättare Agüero för Sky Sports.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply