Léo Messi: ”Kommer inte spela i någon annan europeisk klubb”

Léo Messi: "Kommer inte spela i någon annan europeisk klubb"

Lionel Messi utesluter flytt europeiska toppklubbar

Leo Messi avslöjar i en intervju med France Football att han inte kommer flytta till någon av toppklubbarna som sägs jaga honom.

Flera europeiska toppklubbar är ute efter Lionel Messis signatur. De klubbar som det pratats mest om är Manchester City och Paris Saint-Germain men även ChelseaManchester United och Bayern München ska ha visat sitt intresse för den 28-årige fotbollsspelaren.

Nu uttalar sig stjärnan själv om flyttryktena och säger att han ”inte kommer spela i en annan europeisk klubb” och att han ”kan avsluta sin karriär i Argentina.

– Jag kommer aldrig spela i en annan klubb i Europa, men det kan bli så att jag avslutar min karriär i Argentina, vilket jag skulle vilja. I fotboll kan vad som helst hända men jag ser fram emot att stanna i FC Barcelona, säger spelaren om sin karriär som professionell fotbollsspelare.

Messi passade även på att berömma sin lagkamrat Neymar och sa brasilianaren kommer att vinna Ballon d’Or i framtiden.

Neymar är framtiden tack varje sin teknik, snabbhet och hans spel man-mot-man, berättade Barcelonas nummer tio som även fick kommentera relationen med Luis Suárez.

– När det är dålig stämning i omklädningsrummet är det svår att vinna titlar. Min vänskap tillsammans med Neymar och Luis Suárez var något som kom helt naturligt. Detta gör att vi kan hitta varandra med stängda ögon på arenan, avslutar argentinaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply