Nemanja Matic kan göra förbjuden övergång

Nemanja Matic kan göra förbjuden övergång

Kan lämna Chelsea – för rivalen Arsenal

I England har rykten blossat upp om att Matic kan vara på väg att lämna London-klubben Chelsea. Men inte för någon längre flytt, utan bara till en annan del av staden då Arsenal uppges vara beredda att köpa loss den serbiske mittfältaren.

Arsenal ser verkligen ut att förstärka rejält den här säsongen. Arsene Wenger är rejält pressade efter fjolårets fiaskosäsong i Premier League vilket slutade i att Arsenal för första gången på 20 år nu kommer att missa spel i den anrika turneringen Champions League.

Det är förstås den franske tränaren som gått mest kritik att utstå efter misslyckandet, och många vill se hans avgång. Dock verkar kritikerna få vänta.

Kan byta Chelsea för Arsenal

För Wenger verkar ha fått mer resurser att jobba efter och den brittiska huvudstadsklubben har redan värvat in bland annat Lacazette. Och fler namn i av den större storleken kan det bli. Just nu skriver bland annat den italienska sportsajten Calcio Mercato att Arsenal ska vara beredda på att lägga ett bud på spelaren, som är värd 350 miljoner kronor, för att han ska lämna rivalen.

Det här samtidigt som även Arsenal ser ut att kunna tappa en av sina största stjärnor till just Chelsea. Det handlar då om Alexis Sanchez som uppges kunna gå till The Blues i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply