bet365

Mbappe: Jag skulle inte kunna ge autografer på en Real Madrid-tröja

Mbappe Jag skulle inte kunna ge autografer på en Real Madrid-tröja

Stortalangen kan ha tagit ihjäl alla Real Madrid-ryktena?

Monacos nya superlöfte, Kylian Mbappe, är namnet på alla de stora klubbarnas läppar. Den blott 18-årige anfallaren gjorde ifjol sitt livs insats då han bland annat var anledningen till att Ligue 1-klubben gick till semifinal i Champions League samt vann den franska ligan för första gången på många år. 

Det är nog ganska trevligt att vara Kylian Mbappe just nu. Efter att ha svarat för en oerhört imponerande insats under den förra säsongen kan han nu välja och vraka bland de europeiska toppklubbarna som alla vill värva honom.

Han kan dessutom stanna kvar i Monaco och fortsätta det spännande projekt som den franska klubben har på gång, och haft ett tag nu.

Inget Real Madrid för stjärnan?

En klubb som verkligen skulle göra mycket för att få chansen att värva den 18-årige anfallaren är Real Madrid. Den spanska huvudstadsklubben har vunnit Champions League två år i rad, de vann La Liga i år, och samtidigt är Ronaldo på väg att lämna storklubben. Det innebär att de kan behöva förstärkning.

Dock är det inte säkert om Mbappe väljer Los Blancos. För under en intervju med den spanska och Madrid-baserade tidningen Marca så dyker en 14-årig pojke upp och vill ha en autograf på sin Real Madrid-tröja från Monaco-stjärnan. Varav Mbappe svarar att han inte kan skriva autografer på en Madrid-tröja. Det här är något som nu, åtminstone i Spanien, får Real Madrid-fansen att tappa hoppet aningen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365