Officiellt: Bayern München lånar ut Serge Gnabry

Hoffenheim lånar Serge Gnabry från Bayern München

För inte så många veckor sedan bekräftade Bayern München köpet av Serge Gnabry från Werder Bremen för drygt 100 miljoner kronor. Nu lånar man ut den offensiva talangen till konkurrenten Hoffenheim.

Serge Gnabry var en av Arsenals absolut hetaste talanger för några år sedan då han hade slagit sig in i A-laget, gjort mål mot Swansea i Premier League och var väldigt vass säsongen 2013/2014. Sen kom dock skador in i bilden och efter några misslyckande lån senare sålde Arsenal tysken till Werder Bremen förra sommaren i hopp om att få fart på karriären igen.

Det blev succé i Bremen med 11 mål på 27 matcher i Bundesliga och U21-EM guld med Tyskland i sommar. Det gjorde att Bayern München pungade upp pengar för 22-åringen i hopp om att utvecklingen ska fortsätta. Men nästa säsong kommer han tillbringa i Hoffenheim.

Får spela Champions League

Bayern har bekräftat att Gnabry kommer lånas ut till Hoffenheim kommande säsong eftersom man redan plockat in James Rodriguez till klubben. Därmed kommer Gnabry få spela Champions League-fotboll eftersom Hoffenheim skrällde sig till en fjärdeplats i Bundesliga.

Hoffenheim har en av världens hetaste tränare i 29-åriga Julian Nagelsmann som har tagit hela Europa med storm.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply