Milan vill värva Wolfsburgs Ricardo Rodriguez

Milan vill värva Wolfsburgs Ricardo Rodriguez

Utmanar Inter och PSG om spelaren

Milan jagar spelare på flera fronter. Bland annat vill man värva Ricardo Rodriguez från Wolfsburg, enligt Transfermarketweb.

Milan riktar blickarna mot Tyskland. Den italienska klubben vill värva Ricardo RodriguezWolfsburgs vänsterback, uppger Transfermarketweb.

Milanoklubben har Rodriguez högt upp på sin önskelista över potentiella värvningar i sommar. När transferfönstret öppnar kommer man att jobba hårt för att locka till sig spelaren.

Rodriguez sägs vara till salu för 22 miljoner euro. Det är en summa som Milan är villiga att erbjuda för schweizaren.

Hård konkurrens

Milan är dock inte den enda klubben som är på jakt efter Rodriguez. Spelaren har imponerat i Wolfsburg under de senaste säsongerna och är en jagad man bland Europas storklubbar. Till exempel sägs det att både Inter och PSG jagar 24-åringen. Tidigare har vi på Silly Season Sverige även rapporterat om Arsenals och Juventus intresse för försvararen.

Rodriguez har spelat för Wolfsburg sedan januari 2012, då han lämnade FC Zürich i hemlandet Schweiz. Efter över fem år i klubben ser nu spelaren ut att vara på väg att lämna.

Jagar andra

Förutom att de försöker värva Rodriguez är Milan även på jakt efter andra nyförvärv. Till exempel har det hävdats att man visar ett stort intresse för Karim Benzema. I övrigt sägs man också jaga Alexis Sanchez och Cristian Tello.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply