Milan är intresserade av Cristian Tello

Milan är intresserade av Cristian Tello

Lämnar Barcelona för Milan?

Cristian Tello kan lämna Barcelona på permanent basis. Milan vill plocka in den spanska spelaren, uppger Transfermarketweb.

Cristian Tello har under den här säsongen varit utlånad från Barcelona till Fiorentina. Nu är det osäkert om spelaren kommer att återvända till Camp Nou efter att utlåningsperioden är över. Milan vill plocka in spanjoren, skriver Transfermarketweb.

Milan sägs tro att Fiorentina inte är intresserade av att förlänga sitt låneavtal med Tello eller att köpa spelaren permanent. Därför kommer Milan att försöka komma överens med Barcelona om att värva spelaren.

Det talas om att den italienska klubben redan har kontaktat Barcelona om en potentiell värvning av Tello. Klubbledningen på Camp Nou ska vara öppen till att sälja 25-åringen, då man anser att klubbens anfall är tillräcklig starkt utan Tello.

Debuterade 2011

Tello debuterade i Barcelonas A-lag i november 2011, i en Copa del Rey-match. Sedan dess har spelaren haft svårt att ta en fast plats i klubbens startelva. Förutom Fiorentina har Tello även varit utlånad till Porto under de senaste åren.

Flera värvningar kan hända

På samma gång som Milan vill värva Tello arbetar man även för att plocka in andra spelare under sommaren. Till exempel har det påståtts att klubbens ledningen jagar Alexis Sanchez och Sergio Aguero.

Dessutom ryktas det om att ett antal spelare kan lämna San Siro under det kommande transferfönstret. Bland annat har det sagts att Arsenal förbereder ett bud på Carlos Bacca och att Real Madrid jagar Gianluigi Donnarumma.

Med rykten om spelare både på väg in och ut ur Milan kan det bli en händelserik sommar i Milano.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply