Ricardo Rodriguez lämnar Wolfsburg – för Arsenal?

Ricardo Rodriguez ser ut att lämna Wolfsburg för Arsenal. Nu medger vänsterbacken att en flytt är aktuell.

VfL Wolfsburgs vänsterback Ricardo Rodriguez är en av Bundesligas bästa försvarare och jagas av en rad storklubbar. Paris Saint-Germain, Sevilla, Real Madrid och Manchester United är bara några lag som visat intresse för spelarens tjänster. Uppgifter har också gjort gällande att Real Madrid förberett ett bud på honom värt 40 miljoner euro för att få till en övergång under sommarens transferfönster.

Med sina spanska och chilenska rötter har 23-åringen inte gjort någon hemlighet av att han vill spela i Spanien en dag, men en sådan flytt ser ut att få vänta, då nästa äventyr kan bli England.

Kan lämna för spel i Arsenal

Enligt uppgifter har även Arsenal gett sig in i jakten på den schweiziske landslagsmannens signatur. Klubbledningen sägs vara redo att betala utköpsklausulen som ligger på 25 miljoner euro för att locka över honom till London. Rodriguez kontrakt med Wolfsburg löper ut 2019 men han tror själv att en flytt blir av inom en snar framtid.

– Jag vet inte vart jag ska gå, allt är fortfarande öppet. Det är inte heller omöjligt att jag fortsätter i Wolfsburg, även om det verkar orealistiskt just nu, säger han till Berner Zeitung.

Ricardo Rodriguez anslöt sig till Wolfsburg 2012, innan det spelade han för Zürich.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply