Juventus riktar blickarna mot Ricardo Rodriguez

Juventus riktar blickarna mot Ricardo Rodriguez

Vill värva från Wolfsburg

Juventus riktar blickarna mot Wolfsburg. Italienarna vill plocka in Ricardo Rodriguez, skriver Transfermarketweb.

Ricardo Rodriguez har uppgetts vara redo att lämna Wolfsburg under en längre tid. Vänsterbacken har bland annat ryktats till klubbar som Inter och Arsenal. Nu ger sig en till klubb in i jakten på försvararen. Juventus vill värva Rodriguez, enligt Transfermarketweb.

Det är mycket möjligt för Serie A-mästarna att få till en värvning av spelaren. Rodriguez har tidigare uppgetts säga att han vill flytta till Italien inom en snar framtid.

Det är dock en väldigt hård konkurrens om 24-åringen. Förutom Inter och Arsenal påstås det även att ChelseaLiverpoolNapoli och PSG jagar schweizaren.

Fem år i klubben

Rodriguez har spelat för Wolfsburg sedan januari 2012. Då lämnade han FC Zürich i hemlandet för att flytta till TysklandWolfsburg och Zürich är de enda klubbarna som försvararen har spelat för på professionell nivå. Nu kan Juventus bli hans tredje klubbadress under seniorkarriären.

Aktiva på spelarmarknaden

Juventus påstås vara väldigt aktiva på spelarmarknaden. Samtidigt som man jagar Rodriguez uppges man även vara intresserade av andra spelare. Till exempel har det hävdats att Emre Can är på klubbens radar och att Sead Kolasinac kan ersätta Patrice Evra.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply