Mexikos OS trupp 2021 fotboll – mexikanska OS-truppen 2020 fotboll!

Mexikos OS trupp fotboll - mexikanska OS-truppen fotboll!

Mexicos OS trupp 2021 fotboll - mexikanska OS-truppen 2020 fotboll!

Mexiko trupp OS fotboll 2021

Mexikos trupp OS 2021? Mexiko har ett helt gäng med unga spelare som alla ser väldigt lovande ut. Utöver alla unga spelare har de även några stycken spelare med i truppen som är lite äldre och kan bidra med erfarenhet. 2012 vann Mexiko OS-guld under sommar-OS, vilket var deras första medalj inom föreningsfotboll och som gör förutsättningarna lovande inför årets OS-mästerskap. Följ och spela live på OS =>

Under året som har gått har de spelat en del matcher på internationell nivå, såväl vänskapsmatcher som kvalificeringsmatcher, och statistiken ser väldigt positiv ut. Mexiko har en väldigt spännande grupp där de kommer att möta Tyskland, Sydkorea och Fiji, och det gäller att prestera så bra så att de är ett av två lag att kvalificera sig vidare till turneringens utslagsfas.

Odds Mexiko vinner OS-guld (vinnarodds): 16.00
Odds Mexiko spelar final: se odds
Odds Mexiko når semifinal: se odds
Odds Mexiko når kvartsfinal: se odds
Odds Mexiko går vidare från gruppen: se odds
Odds Mexiko vinner gruppen: se odds
Odds Mexiko kommer sist i gruppen: se odds

I övrigt innehåller den mexikanska OS-truppen spelare som målsprutan Erick Torres Padilla och den gamle räven Oribe Peralta. Här kan du läsa mer om Mexikos laguppställning inför OS 2021 i Japan och vilka spelare i Mexikos herrlandslag i fotboll som ingår i Mexikos OS-trupp 2021.

Mexiko trupp OS fotboll 2021

Mexikos OS-trupp 2021

Landslagstränaren Raúl Gutiérrez har fått dividera en del vilka det är han skall ta med i Mexikos OS-trupp till OS i Tokyo 2021 och sådana här beslut är aldrig lätta. Alla utom Torres Padilla, som spelar för amerikanska Houston Dynamo, spelar i den mexikanska ligan i landet och det är alltså inga världsspelare som Gutiérrez har att tillgå, något som dock också gör det lättare att ta ut laget och finna spelare beredda att hjälpa sitt lag till att ta guld i OS 2021.

Mexikanska OS-truppen i fotboll 2021

OS-grupp: Grupp C
Ranking: 14 på FIFA-rankingen
Förbundskapten: Raúl Gutiérrez

Här är alla spelare som ingår i den mexikanska OS-truppen. Mexikos OS-trupp består av 16 fotbollsspelare och 2 målvakter. Den mexikanska OS-truppen består av nedanstående spelare som är Mexikos bästa fotbollsspelare och som ska försöka vinna OS-guldet åt Mexiko:

Målvakter: Gibran Lajud (Tijuana), Alfredo Talavera (Toluca);

Försvarare: Jordan Silva (Toluca), Carlos Salcedo (Guadalajara), José Abella (Santos Laguna), Érick Aguirre (Pachuca), César Montes (Monterrey), Jorge Torres Nilo (UANL);

Mittfältare: Víctor Guzmán (Pachuca), Alfonso González (Monterrey), Carlos Cisneros (Guadalajara), Rodolfo Pizarro (Pachuca), Michael Pérez (Guadalajara), Érick Gutiérrez (Pachuca);

Anfallare: Marco Bueno (Guadalajara), Erick Torres (Houston Dynamo), Oribe Peralta (América), Hirving Lozano (Pachuca).

Mexikos bästa målskytt i OS-kvalet (inklusive kval och Playoff):

– Tog sig till turneringen efter att de lyckades med att vinna den olympiska kvalifikationsturneringen där López gjorde flest mål.

Spelarna i Mexikos OS-trupp som kan avgöra

I Mexikos trupp finns flera framstående talanger, till exempel står unge Erick Torres ut som en blivande målspruta men även bland de äldre gardet kan man hitta guldklimpar, Oribe Peralta har fortfarande krut i sig.

Mexikos spelprogram OS 2021 Tokyo

Mexiko har enligt spelbolagen ändå en hyfsad chans att ta guld i sommarens OS-turnering, men för att kunna göra detta så måste de ta sig igenom sin grupp som etta eller tvåa för att ha en chans att fortsätta bevisa sig i turneringen. Deras grupp består av Tyskland, Sydkorea och Fiji, vilket kan komma att bli hårt motstånd.

Mexikos OS-matcher i Tokyo, Japan

När spelar Mexiko sin första match i OS 2021 fotboll? Mexikos första OS match är mot Argentina redan den 4 augusti 2021 kl 17:00 på Arena Fonte Nova i Tokyo. Mexikos nästa match i fotbolls-OS 2021 är den 7 augusti 2021 kl 13:00 mot Fiji och därefter spelar man sin tredje och sista gruppspelsmatch mot Sydkorea 10 augusti.

Vilka lag har Mexiko i sin OS-grupp? Mexiko spelar i OS-gruppen Grupp C. De lag som spelar i Grupp C utöver Mexiko är Tyskland, Fiji och Sydkorea0. Här kan du se samtliga Fotbolls-OS 2021 grupper och lag – ett bra sätt att få en överblick över alla OS 2021 fotboll grupper.

Vanliga frågor om Mexikos OS trupp 2021

Ifall du har några frågor om Mexikos OS-trupp 2021 så kan du lämna en kommentar nedan så försöker vi att besvara frågan om den mexikanska spelartruppen inför OS 2021 så gott det går. Denna artikel kommer även att löpande uppdateras med startelvor, fakta, odds, statistik om spelarna och mexikanska landslaget inför Mexikos enskilda OS fotbollsmatcher.

Vidare kommer vi att försöka svara på de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande Mexikos fotbollstrupp inför OS 2021 i Tokyo.

Flera andra länder har släppt sina trupper till sommarens OS-slutspel. Sverige, TysklandArgentinaColombia och Brasilien har gått ut med vilka spelare de kommer ha med sig till turneringen och det sistnämnda laget ses även som favoriter till att vinna turneringen. Här kan du läsa mer om de 16 lag som kommer delta i sommarens OS-fotboll!

Mexikanska OS-truppen i fotboll 2021

Läs mer om OS 2021

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply