bet365

Colombias OS trupp 2021 fotboll – colombianska OS-truppen 2020 fotboll!

Colombias OS trupp fotboll - colombianska OS-truppen fotboll!
bet365

Colombias OS trupp 2021 fotboll - colombianska OS-truppen 2020 fotboll!

Colombia trupp OS fotboll 2021

Colombias trupp OS 2021? Colombia, eller Los Cafeteros (”kaffegörarna”) som de kallas, kommer med denna lagkonstellation vara med för första gången sedan 1992, då det handlade om OS i Spanien och då kom de inte heller särdeles långt. De har inte varit aktiva med det här laget på väldigt länge, men nu är Colombia med, och har med sig ett spännande och ungt lag. Följ och spela live på OS =>

De kom med i turneringen via en play-off där de fick möta USA. Båda lagen gjorde starka insatser men Colombia var i slutändan det bättre laget och tog den sista kvalificeringsplatsen. Colombia kommer att möta Sverige, Nigeria och Japan och försöka se till att bli ett av de två lagen från grupp B som går vidare till utslagsfasen i turneringen.

Odds Colombia vinner OS-guld (vinnarodds): 18.00
Odds Colombia spelar final: se odds
Odds Colombia når semifinal: se odds
Odds Colombia når kvartsfinal: se odds
Odds Colombia går vidare från gruppen: se odds
Odds Colombia vinner gruppen: se odds
Odds Colombia kommer sist i gruppen: se odds

I övrigt innehåller den colombianska OS-truppen stjärnor som  Teófilo Gutiérrez, som till vardags spelar i Sporting CP och är en av de överåriga spelarna man får lov att ha med, som kan ge lite erfarenhet till truppen. Här kan du läsa mer om Colombias laguppställning inför OS 2021 i Japan och vilka spelare i Colombias herrlandslag i fotboll som ingår i Colombias OS-trupp 2021.

Colombia trupp OS fotboll 2021

Colombias OS-trupp 2021

Uttagningen till den colombianska truppen består av väldigt många spelare som till vardags spelar i den inhemska ligan men för förbundskaptenen Carlos Restrepo är det fortfarande ett tufft jobb att bestämma vilka som får chansen att bevisa sig och inte. Alla vill ju vara med och hjälpa sitt lag till att ta guld i OS 2021.

Colombianska OS-truppen i fotboll 2021

OS-grupp: Grupp B
Ranking: 3 på FIFA-rankingen
Förbundskapten: Carlos Restrepo

Här är alla spelare som ingår i den colombianska OS-truppen. Colombias OS-trupp består av 16 fotbollsspelare och 2 målvakter. Den colombianska OS-truppen består av nedanstående spelare som är Colombias bästa fotbollsspelare och som ska försöka vinna OS-guldet åt Colombia:

Målvakter: Cristian Bonilla (Atlético Nacional), Luis Hurtado (Deportivo Cali)

Försvarare: Cristian Borja (Santa Fe), Deiver Machado (Millonarios), Felipe Aguilar (Atlético Nacional), Helibelton Palacios (Deportivo Cali), Deivy Balanta (Junior), William Tesillo (Santa Fe)

Mittfältare: Andrés Felipe Roa (Deportivo Cali), Kevin Balanta (Deportivo Cali), Sebastián Pérez (Atlético Nacional), Wílmar Barrios (Deportes Tolima), Jefferson Lerma (Levante)

Anfallare: Miguel Borja (Atlético Nacional), Harold Preciado (Deportivo Cali), Andrés Rentería (Querétaro), Teófilo Gutiérrez (Sporting CP), Dorlan Pabón (Monterrey)

Colombias bästa målskytt i OS-kvalet (inklusive kval och Playoff):

Tog sig till turneringen efter kval mot USA över två matcher. Bäste målskytt för Colombia blev Martínez med sina två mål i den avgörande matchen som tog sydamerikanarna vidare.

Spelarna i Colombias OS-trupp som kan avgöra

I Colombias trupp finns det många okända namn och kvalitéer, men någon som verkligen bidrar med ålder och erfarenhet samt förhoppningsvis ett par mål är Teófilo Gutiérrez, striker i Sporting CP och med sina 31 år en av tre spelare som får lov att vara äldre än 23 år gammal.

Colombias spelprogram OS 2021 Tokyo

Colombias chanser att ta hem OS guldet ser enligt spelbolagen inte ut att vara särskilt stora, men som vi alla vet så kan vad som helst hända i sådana här turneringar och man kan aldrig utesluta någonting. Men först måste Colombia ta sig vidare ur gruppen, som består av Sverige, Japan och Nigeria, vilket kan visa sig bli klurigt men inte helt omöjligt.

Colombias OS-matcher i Tokyo, Japan

När spelar Colombia sin första match i OS 2021 fotboll? Colombias första OS match är mot Sverige redan den 4 augusti 2021 kl 18:00 på Arena Amazonius i Manaus. Colombias nästa match i fotbolls-OS 2021 är den 7 augusti 2021 kl 21:00 mot Japan och därefter spelar man sin tredje och sista gruppspelsmatch mot Nigeria 10 augusti.

Vilka lag har Colombia i sin OS-grupp? Colombia spelar i OS-gruppen Grupp B. De lag som spelar i Grupp B utöver Colombia är Sverige, Japan och Nigeria. Här kan du se samtliga Fotbolls-OS 2021 grupper och lag – ett bra sätt att få en överblick över alla OS 2021 fotboll grupper.

Vanliga frågor om Colombias EM trupp 2021

Ifall du har några frågor om Colombias OS-trupp 2021 så kan du lämna en kommentar nedan så försöker vi att besvara frågan om den colombianska spelartruppen inför OS 2021 så gott det går. Denna artikel kommer även att löpande uppdateras med startelvor, fakta, odds, statistik om spelarna och colombianska landslaget inför Colombias enskilda OS fotbollsmatcher.

Vidare kommer vi att försöka svara på de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande Colombias fotbollstrupp inför OS 2021 i Tokyo.

Flera andra länder har släppt sina trupper till sommarens OS-slutspel. Sverige och Brasilien har gått ut med vilka spelare de kommer ha med sig till turneringen och det sistnämnda laget ses även som favoriter till att vinna turneringen. Här kan du läsa mer om de 16 lag som kommer delta i sommarens OS-fotboll!

Colombianska OS-truppen i fotboll 2021

Läs mer om OS 2021

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply