• Error, no group ID set! Check your syntax!

TOPP 10: Bästa lagen i OS 2016

De bästa lagen som deltar i OS i Brasilien 2016

Vi har precis fått se ett spännande EM-slutspel avslutas och parallellt med det såg vi även Chile ta hem Copa America. Supersommaren är dock långt ifrån över då Olympiska Spelen stundar. Den 4:e augusti drar spelet igång med premiärmatchen mellan Irak och Danmark i öppningsmatchen. Även Sverige spelar den 4:e augusti mot Colombia i regnskogens Manaus.

Det finns en hel del spännande lag i OS i Rio de Janeiro. Även om troliga slagpåsar som Fiji kommer delta så kommer vi även få se mäktiga spelare som Neymar i hemmafavoriterna Brasilien. Förutom Brasilien kommer också Portugal, Argentina och Tyskland försöka ta hem den åtråvärda OS-pokalen. För att få koll på vilka lag som är bäst på förhand inför turneringen så har vi på Silly Season Sverige listat de tio bästa lagen i OS.

De bästa spelarna och länderna i OS

Vi har förberett en hel del viktig information inför det kommande OS-slutspelet. Om du är intresserad av bland annat spelschemat, Sveriges trupp och annan nödvändig information så klicka in dig på önskvärd länk nedan.
Brasiliens trupp till OS.
Alla 16 lags trupper till OS.
Sveriges trupp till OS.
T
V Kanaler och tider till sommarens OS.
O
S-invigning och ceremoni – tid och annat.
V
em sänder och var visas samtliga matcher.
A
lla tider och alla matcher i OS.
A
llt om fotbollen i sommarens OS.
G
ratis livestreaming till fotbollen i OS.
K
ompletta spelschemat.

Listan över de tio bästa lagen baseras på hur bra truppen är på pappret, vilka de bästa spelarna är i varje lag och hur lagen har presterat tidigare under året. Förhoppningsvis kommer vi få se en rolig OS-turnering och vi kanske till och med kan få se en svensk medalj. Det hoppas i alla fall vi på Silly Season Sverige på när vi presenterar de tio bästa lagen i OS i Rio de Janeiro.

10. Japan

Japan U23

Sverige ställs mot Japan i den sista gruppspelsmatchen i Salvador den 10:e augusti och det kan komma att bli en extremt viktig match. Japan har nämligen ett spännande, kvickt lag som kan överraska många i sommarens OS. Med den färske Arsenal-talangen Takuma Asano i spetsen kommer Japan att bli att räkna med, speciellt med intressanta talanger som just Asano och Red Bull Salzburgs Takumi Minamino. Man kom också fyra senast det spelades OS, då i London.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply