Mållöst mellan Spurs och United

Till en början var matchen mellan Tottenham och Manchester United väldigt jämn utan några riktigt heta chanser. När halva halvleken hade gått så kom det dock en bra möjlighet när Juan Mata prickade stolpen med en frispark och efter det bortalaget som tog över mer och mer och skapade bäst chanser.

Radamel Falcao och Robin van Persie hade flera lägen men fick sällan till avsluten. Holländaren hade dock ett riktigt fint läge. Även Ashley Young hade en bra chans men Hugo Lloris storspelade i Spurs-kassen.

Tottenham hade också några chanser men de hade svårt att få till det sista i anfallet. Flera fina anfall avslutades med ett lite tamt av avslut, men det var framför allt Harry Kane, Christian Eriksen och Andros Townsend som skapade hemmalagets chanser. När domaren blåste för pausvila var det mållöst.

Den andra halvleken var ganska långsamt med ganska få målchanser. Kanske spelade det tuffa spelshemat in på spelet i den andra halvleken. United, som hade spelat fantastiskt fin fotboll i den första halvleken, kom inte alls upp i samma nivå som i den andra halvleken.

Tottenham skapade de bästa målchanserna i den andra halvleken, men det var precis som i den första. Avsluten var lite för tama för att oroa. Federico Fazio och Christian Eriksen hade bland annat varsin chans som räddades av David De Gea och Ryan Mason hade ett skott som seglade en bit över.

Hemmalaget låg på rejält under de sista minuterna för att få in ett ledningsmål men lyckades inte med det. När domaren blåste av matchen så hade det fortfarande inte blivit något mål och den slutade 0-0. Lagen fick alltså dela på poängen.