Juve jagar trequartista – här är kandidaterna

Juventus leder Serie A, skuggade av Roma, och i kombination med Champions League-slutspelet där Borussia Dortmund väntar i åttondelsfinalen, vill klubben nu förstärka. Enligt italiensk media vill serieledarna värva in en ny trequartista i januari, och den senaste tiden har det rapporterats gällande Xherdan Shaqiri. Bayern München-stjärnan värderas dock till 20 miljoner euro, vilket kan sätta käppar i hjulen för Juventus.

Enligt La Gazzetta dello Sport and Tuttosport är Wesley Sneijder ett alternativ. Den holländske mittfältaren har länkats bort från Galatasaray under hösten och enligt de italienska tabloiderna skulle han vara en billigare, men samtidigt mer kortsiktig lösning. Den 30-årige spelaren, som varit i dispyt med den turkiska klubben gällande tre månaders icke utbetalda löner, har även länkats ihop med Manchester United.

Det tredje och kanske det minst glamourösa alternativet är Hatem Ben Arfa, 27, som är utlånad från Newcastle till Hull. Fransmannen förväntas dock lämna Newcastle i januari och Newcastles manager Alan Pardew har sagt att mittfältaren inte ingår i deras planer. även Hulls manager Steve Bruce har uttryckt att spelaren förmodligen gjort sin sista insats i Hull. 

– Det finns en hel del klubbar som är intresserade av honom, trots allt som har sagts. Han kommer att ha en ny klubb i januari. Det kommer inte vara några problem, oroa dig inte, säger spelarens agent Michael Ouzaine till 20minutes.fr.


bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365